zaterdag 19 april 2014

Pasen 2014


Gisteren door Goede Vrijdag geestelijk verlost. Zondag start het nieuwe geestelijke leven. 4 en 5 mei lichamelijk bevrijd, vier jij mee?

Laat ons morgen opstaan, vrij van schuld. Begin de dag morgen met een schone lei. Vanaf morgen is het 1 januari in je nieuwe leven. Als je niks veranderd aan je leven, zal het resultaat ook hetzelfde blijven. Sta met ons op en start samen met ons het nieuwe leven.

Morgen is de dag dat we herdenken dat Jezus opgestaan is, een mooiere dag om met de eerste dag te beginnen kan ik niet bedenken. Een heleboel mensen moeten nog met dag 1 beginnen. Ook wij, die misschien al langer bezig zijn, moeten regelmatig weer bij dag 1 beginnen. Omdat we ons niet aan onze eigen afspraken houden, of ook de regels van God niet elke dag kunnen hanteren. Bezoeken we Zijn huis nog wel? Lezen we in Zijn Woord? Vandaar morgen gewoon weer opnieuw beginnen. Jezus leeft het ons voor!

1 opmerking:

Aanbevolen post

Elke dag sterven we.

De bijbel staat vol met geweldige teksten. Teksten voor bemoediging, voor troost, hoop, of gewoon om je geluk te delen. Maar de bijbel beva...