vrijdag 2 mei 2014

Jubileum


Vandaag zijn mijn vrouw en ik 12,5 jaar getrouwd.
Dankbaar zijn we voor de jaren die Hij ons gegeven heeft, en ook dankbaar voor het feit dat God ons bij elkaar heeft gebracht.

Wij hebben mogen groeien in de afgelopen jaren. Niet alleen met elkaar en naar elkaar toe, maar ook in geloof. Net als ieder ander zijn ook wij door dalen gegaan en hebben op bergtoppen mogen rondkijken.

Ook als gezin hebben wij mogen groeien. En wel van een tweepersoons naar een vijfpersoons huishouden. Wij zijn ook zeer dankbaar voor onze dochters Lisa, Tessa en Emma. Vandaag danken wij God ook voor dit alles.

Een huwelijk is niet iets wat vanzelf gebeurt. Een huwelijk heeft inspanning nodig. Beide partijen hebben een eigen bijdrage en verantwoordelijkheid binnen dat gezin. Zowel de man als de vrouw moeten niet voor de taken en verantwoordelijkheden weglopen. Soms betekend dat dat je iets wat je zelf graag zou willen, op moet geven. Er moet wel evenwicht blijven, ieder moet soms opofferingen maken. Als je die verdeling goed hebt, dan kun je het heel lang uithouden met elkaar. Voor ons is de Bijbel een leerboek hoe wij één en ander aan moeten pakken. We hebben veel geleerd van Zijn woord en proberen dat ook toe te passen.

"Vader, wij danken U voor Uw leiding in ons leven. Uw richting voor ons gezin. Voor onze gezondheid en voor alles wat U ons de afgelopen jaren geleerd heeft. Wij danken U er ook voor dat wij op deze manier soms ook anderen tot hulp kunnen zijn. Wij bidden dat U ons ook de komende jaren blijft begeleiden en ondersteunen. In Jezus naam bidden wij U dit, Amen"
3 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd Harry. Ik wens jullie nog heel veel goede en gezegende jaren toe samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd! Blij voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd zeg, een mooie gedenkmoment inderdaad. Mijn man en ik waren afgelopen januari 12,5 jaar getrouwd (alhoewel we al bijna 30 jaar bij elkaar zijn). Alle reden tot dankbaarheid!

    BeantwoordenVerwijderen

Aanbevolen post

Elke dag sterven we.

De bijbel staat vol met geweldige teksten. Teksten voor bemoediging, voor troost, hoop, of gewoon om je geluk te delen. Maar de bijbel beva...